Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu el cogombre i retireu-ne les puntes. Peleu la pastanaga. Amb l’ajuda d’una mandolina, talleu finament el cogombre i la pastanaga.
  2. Peleu la remolatxa i talleu-la finament, amb la mandolina, i després feu-ne cercles, amb l’ajuda d’un tallapastes.
  3. Renteu i assequeu els créixens.
  4. Distribuïu els ingredients de manera alterna en plats i amaniu-ho amb sal, pebre, suc de llimona i oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: