Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al bacallà: escalfeu l’oli en una olla a 65 o 70 ºC amb els alls i submergiu-hi el bacallà 10 min. Retireu el bacallà i reserveu l’oli i els alls. 
  2. Per a la picada: torreu els pinyons i el pa amb l’oli d’oliva i el bitxo, afegiu-hi el julivert picat i el pebre vermell. Piqueu-ho en un morter.
  3. Per als espinacs: hidrateu les panses amb el vi ranci. 
  4. En una olla, sofregiu la ceba i els alls, afegiu-hi la picada de pinyons, les panses amb el vi ranci i finalment els espinacs nets. Coeu-ho 7 min.
  5. Per a l’emulsió: escalfeu els espinacs i retireu-los. En un got de triturar, poseu els espinacs, els alls, els pinyons i la sal. Tritureu-ho fins que en quedi una textura fina. Aneu afegint-hi l’oli molt poc a poc .
  6. Per al muntatge: en un plat fondo, feu-hi un cordó circular amb l’ajuda d’una mànega, col·loqueu els espinacs guisats al mig i afegiu-hi el bacallà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto