Consells de cuina La Vanguardia

Òscar Teixidó és el responsable de cuina del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-Universitat de Barcelona. El CETT integra cicles formatius, graus de turisme, el grau de ciències culinàries i gastronòmiques de Catalunya i també màsters i postgraus en turisme.

Preparació

  1. Barregeu els ingredients sòlids, farina, sal, sucre i llevat, per una banda. I per una altra banda, barregeu els líquids: la mel, els ous, la llet, el moscatell i l’anís.

  2. Després, ajunteu les dues barreges i afegiu-hi la mantega Cadí temperada, és a dir, a temperatura ambient.

  3. Amasseu bé la massa. Podeu afegir-hi farina si trobeu que queda massa enganxosa a les mans.

  4. Deixeu-la reposar amb un drap a sobre fins que es dobli el volum de la massa.

  5. Després estireu-la i doneu-li forma de coca.

  6. Col·loqueu-la damunt d’una safata per anar al forn, amb un paper sulfurat. La massa ha de tornar a reposar fins que torni a doblar el volum. Poseu-hi la fruita confitada per sobre.

  7. Un cop fermentada, pinteu-la amb un ou prèviament batut i amb un pensament de sucre per sobre. Ara és el moment de posar-la al forn durant quinze minuts a 230 ºC

  8. A fora del forn, feu-hi el toc final: sucre llustre, tamisat amb un colador.

 

CONSELL: Com més aromàtica feu la massa brioix, més gust tindrà. Així doncs, si es desitja s’hi pot posar pell de taronja ratllada, espècies o altres licors.
 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto