Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu els moixernons en remull un parell d’hores.
  2. Poseu la carn de vedella coberta de llet amb el romani i la farigola unes quatre hores. Retireu la vedella de la llet i les herbes.
  3. Salpebreu, enfarineu i fregiu la carn en una cassola amb oli, i reserveu-la.
  4. En el mateix oli, feu un sofregit concentrat amb la ceba i el tomàquet.
  5. Afegiu-hi la carn, flamegeu-la amb el brandi i tot seguit tireu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir.
  6. Mulleu-ho amb aigua fins que ho cobreixi i deixeu-ho coure a foc suau fins que la carn estigui tendra.
  7. Escorreu els bolets, passeu-los lleugerament per la paella i afegiu-los a la cassola.
  8. Quan faltin 10 min per acabar, afegiu-hi la picada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto