Preparació
- Talleu el salmó fumat a daus, o en tiretes.
- Poseu-lo en un bol, cobriu-lo amb oli i el suc de mitja taronja i afegiu-hi unes branquetes d'anet. Deixeu-ho reposar durant mitja hora.
- Talleu la part superior dels panets a manera de tapa i reserveu-h. oTraieu la molla de dins dels panets.
- Ompliu els panets amb el salmó fumat i marinat, deixant-ne lliure la part superior per acabar d'omplir-ho amb el formatge.
- Talleu el formatge a dauets. Aquest formatge es menja amb escorça, no cal treura-la. Continueu omplint els panets amb el formatge.
- Preescalfeu el forn a 180 ° C i introduïu-hi els panets. Poseu-los a la part alta del forn, amb el gratinador, perquè s'escalfin i es fongui el formatge. Poseu les tapes també a la mateixa safata del forn perquè s'escalfin una mica.
- En un parell de minuts, el formatge s'haurà fos i estarà calent. Vigileu el temps, perquè es poden cremar de seguida. Depenent del forn, trigarà més o menys.
- Traieu-los del forn. Decoreu-los amb branquetes d'anet i poseu-hi la tapa per sobre. Serviu-ho immediatament.
* Recepta elaborada per 'Chup Chup Chup Recetas'.