Consells de cuina La Vanguardia

Nunc a libero blandit, ornare ex at, bibendum tortor. Integer placerat erat tortor, et eleifend urna volutpat eu. Donec leo arcu, aliquam non lectus nec, faucibus elementum nulla. Fusce sodales, mauris vel vulputate pellentesque, odio ex bibendum ante, quis bibendum est erat id ligula. Duis ut diam et nisi auctor convallis. Suspendisse semper pretium dui, nec sagittis erat maximus vel. In sed porttitor dolor. Aenean malesuada lectus felis, eget tempus purus gravida at. Mauris egestas, ex non posuere porta, metus dolor aliquam mi, eget pharetra nisl erat id tellus. Fusce faucibus massa sed odio viverra, non dictum magna luctus. Aliquam tristique leo metus, vel ornare justo auctor vel. Nunc tincidunt est ipsum, quis convallis elit iaculis sed. Donec elit justo, vehicula at rutrum et, euismod ut nisi.

Preparació

Curabitur sagittis

  1. Peleu els caquis, talleu-los a trossos i poseu-los al vas de la batedora amb el suc de taronja i 5 g de sucre. Tritureu-ho.
  2. Dissoleu la gelatina amb una mica d'aigua tèbia i afegiu-la a la crema de caquis. Barregeu-ho bé.
  3. Munteu la nata amb el sucre restant i afegiu-lo a la crema de caqui. Reserveu-ho a la nevera dues hores com a mínim, perquè qualli.
  4. Talleu la pinya a daus de 2x2 cm i macereu-la en un bol amb sucre, 2 h. Després, salteu-la a la paella, molt calenta, fins que quedi tova i caramel·litzada.
  5. Barregeu la mantega, ben freda, amb la farina i afegiu-hi l'ametlla mòlta, el sucre i el cacau en pols. Estireu-ho amb un corró i coeu-ho al forn, a 170 ºC. Ha de quedar una galeta molt seca. Quan es refredi, trenqueu-la i feu-ne sorra.
  6. Poseu dues cullerades de sorra de cacau a la base del plat i, a sobre, poseu-hi els daus de pinya. Acabeu-ho amb unes boles de mousse de caqui i taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto