Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

SíSí, fusió mexicana amb vistes

SíSí és a la planta 15 de l'hotel The Social Hub

SíSí és a la planta 15 de l'hotel The Social Hub

Per gaudir de la cuina del SíSí haureu d'agafar un ascensor, el que us portarà al terrat de l'hotel The Social Hub, al barri del Poblenou de Barcelona. El viatge pagarà la pena, perquè des de la planta 15 de l'edifici no només tindreu unes bones vistes de Barcelona, sinó que també podreu gaudir d'un petit viatge gastronòmic a Mèxic. 

SíSí encarna l'esperit del concepte Mexicana, un moviment cultural i gastronòmic que reinterpreta les tradicions de Mèxic des d'una perspectiva contemporània, fusionant sabors autèntics amb tècniques modernes i influències globals d'Amèrica. El resultat és un menú inspirat en els sabors frescos i cítrics de la costa mexicana amb tocs de cuina americana.

Parrilla de carbón al aire libre y vistas al skyline @MaxiBellucci

El concepte gastronòmic és obra d'Adam Rawson, amb una proposta centrada en el producte de temporada que prioritza el sabor, la proximitat i la sostenibilitat. Els plats s'elaboren amb ingredients locals i proteïnes obtingudes d'una manera responsable, cuinats a la brasa en una robata de carbó. Hi ha propostes com l'aguachile amb llet de tigre d'ají groc i salsa bomba; el Short Rib Birria, amb glacejat d'adob, moll de l'os, envinagrats i tortillas de blat de moro; el Seabass Rostit, cuinat amb mantega de xipotle i llima; la Güero Burger, una hamburguesa amb allioli de xipotle, espinacs, xilis de Jalapa rostits i cabrales; i l'arròs de gambes i sípia, entre d'altres. Per a les postres, els xurros amb coco i almívar de llet o el sorbet de Margarita amb poma verda us sorprendran gratament.

Zamburiñas, perfectas para compartir Ely

I per beure?

L'experiència del SíSí es completa amb una carta de còctels creada pel mixòleg Marc Álvarez –també responsable de Sips a Barcelona i copropietari de Pensión Mimosas i Fluid, a Madrid– amb influències de Mèxic, del Perú i d'Àsia. Entre els  còctels destaquen el Mexican Punch –atol, tequila, guaiaba, vainilla, llima i un làctic clarificat per a un acabat suau–, l'M&M –una barreja de mescal, sàlvia romana Montenegro, mole i cacau– i l'Ume –una combinació refrescant d'Umeshu, vermut, magrana i soda de te oolong.

Ceviche de tomate con atún bluefin Ely

En definitiva, SíSí proposa bon menjar, bones begudes i bones vistes en un espai informal que convida a relaxar-se. 

  • SíSí
  • Cristóbal de Moura, 49. Barcelona.
  • Preu mitjà: 45 € (sense begudes).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
294CUINA Portada

TOCATS PEL BOLET!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Pere Arpa

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: