Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada Cuina 141
Cuina núm. 141. Gener 2013

Ostres! Estrenem l'any amb sabors de mar

En aquest número

Mercat / Al cistell

Aranja

El fruit de polpa rosada i un punt àcid

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Préssec sec

Una llaminadura saludable

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pebre blanc

Per a plats de peix i aus

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Marcona

L'ametlla dels torrons

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Mantega dels Pirineus

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Bonítol sec

Preparat de peix

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Filet de bou

El tall del diplomàtic Chateaubriand

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Farina d'arròs

La sense gluten més oriental

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Anís

L'aromatitzant del cigaló

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Bròquil

Encara no s'ha acabat!

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Poltre del Ripollès, carn bona i saludable

L'agrobotiga de la carn de Llanars també ofereix xai i vedella, uns productes naturals i de qualitat.

Carme Melià (text), Xevi F. Güell (fotografia)

Mercat / Tant de gust

La Moianesa, pasta catalana

Ànnia Monreal (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Un regal de Reis

Quatre vins catalans i un cava per celebrar-ho amb alegria

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (fotografia)

Mercat / Glop a glop

L'esperit més jove de la DO més històrica

Mas Vicenç aporta vins innovadors a Tarragona

Josep Sucarrats (text)

Fogons / Bo i sa

Menú de gener

Arriba el temps de culleres i cassoles, de plats cuinats a foc lent i amb paciència. La cuina més suculenta de l'any, al plat!

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Ostres!

Són, segurament, un dels fetitxes gastronòmics més estesos del món. Aquest mol·lusc es consumeix des de ben antic, i sempre s'han associat al plaer i al luxe. Us les portem a taula per a l'àpat de festa de l'any nou.

Manel Guirado (text), Lluís de Buen (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Taronges

Les dolces, les que ara consumim, fa més de 600 anys que són presents a les nostres taules. Mil·lenari i viatger, aquest cítric ha anat canviant al llarg del temps, tant a l'arbre com al plat. Us ho expliquem.

Caterina Úbeda (text), Juanjo Roda (receptes), Food Photos / Cristina Rivarola (fotografia)

Fogons / I per postres...

Un dolç 2013

Jordi Roca aposta pels sabors exòtics per començar el 2013, però sense oblidar-se de fer un petit homenatge als reis més màgics.

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Lluerna

Víctor Quintillà i Mar Gómez

Ja fa set anys que aquesta parella van sortir al CUINA: la seva proposta gastronòmica de proximitat i renovadora, instal·lada a Santa Coloma de Gramenet, ens va interessar quan tot just havien obert. Fa poc vam tornar a visitar-los, conscients que el seu discurs culinari, avui tan estès, va ser precursor. I, entre fer-los l'entrevista i publicar-la, han rebut la primera estrella Michelin.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

Biodinàmics

Aliments amb ànima

Ànnia Monreal (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

La cuina del Saó

Al caliu de l'Urgellet

Francesc Castro (text)

Sortim / Espai dels lectors

Carxofes de l'hort

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.

Opinió / Petits fours

Gelats, iogurts i xurros

Al nostre país, copiar idees és habitual

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Carxofes amb escabetx i anxoves de l'Escala

Carme Ruscalleda

Mongetes del ganxet i orella de porc

Carme Ruscalleda

Bacallà, bledes, ametlles i alls negres

Carme Ruscalleda

Bescuit gelat de castanyes i xocolata

Carme Ruscalleda

Ostres 'à la vietnamienne'

Lluís de Buen

Ostres en tempura 'Boston style'

Lluís de Buen

'Toppings' d'ostra

Lluís de Buen

Ostres Amancio Ortega

Lluís de Buen

Escabetx de verat i taronja

Juanjo Roda

Galantina d'ànec a la taronja

Juanjo Roda

Pit de gall d'indi amb salsa maltesa i gerds

Juanjo Roda

Poma al forn amb crema de taronja

Juanjo Roda

Broquetes de carambola

Jordi Roca

Broquetes de pitahaya

Jordi Roca

Brioix dels tres reis mags

Jordi Roca

Lletons de vedella cruixents amb sipions

Víctor Quintillà

Filets de vedella amb salsa de ceps

Cullera de Boix

Truita de riu i picada de mel

Ester Astals Subirats

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto