Pebres: El topic picant de la Cuina
Mercat
Trompetes de la Mort
Aromes dolcenques i boscanes
Mercat
Alvocat
La fruita dels asteques
Mercat
Perdiu
Un trofeu a la cuina
Mercat
Bledes
L'economia al plat
Mercat
Bonítol
Tot s'aprofita
Genis del foc
Carles Abellán
El mag de Comerça 24
Després de setze anys al costat de Ferran Adrià, Abellàn capitaneja ara el restaurant de moda del barri barceloní de la Ribera; un establiment on es poden degustar tapes d'autor sorprenents enmig d'una atomosfera molt especial.
Proposta del mes
Fricandó
Tots els secrets del guisat català per excel.lència
Aquesta preparació energètica oriünda dels països catalans s'elabora des de fa tres segles a les cases particulars i als restaurants del nostre país. Us expliquem quines són les millors carns per guisar-lo i com es lliguen en aquest plat tardorenc.
De cru a cuit
Pebres
El toc picant de la cuina
Aquestes joies culinàries, en el passat més cares que l'or, van contribuir decididament al desenvolupament econòmic de molts països d'Orient. Avui, tant els pebres suaus com aquells exclusivament aptes per a estómacs blindats, són mundialment utilitzats com a condiment i en algunes salses famoses.
Món Sucre
Fruites Exòtiques
Postres amb els sabors dels antípodes
Fruites com la papaia, el cumquat o l fruita de passió, amb aromes i sbors molt diferents, comencen a triomfar als nostres mercats. Us proposem tres receptes per gaudir dels seus rics matisos.
Celler
Masies d'Avinyó
El revulsiu vinícola de la DO Bages
La comarca del Bages comença a recuperar l'esplendor vinícola d'abans de la fil.loxera gràcies sobretot a Masies d'Avinyó; un celler de referència a la zona que s'ha proposat triplicar la seva produccio en els propers sis anys.
Maridatges
Vins i Fumats
Els aliments sotmesos a l'acció del fum conjuguen bé amb nombrosos vins, sobretot aquells que els són afins, tant en aromes com en sabors.
A fons
A la Recerca dels Raïms Perduts
La recuperaciód de varietats autòctones oblidades obre una nova via als vins catalans
En els darrers anys, diversos cellers del nostre país han començat a plantar vinyes amb varietats de raïm anteriors a la fil.loxera. El resultat són uns vins amb la personalitat i la tradició de cada zona vinícola, però amb uns criteris de qualitat actuals.