Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller 'Aperitius amb peix'

Amanida de carpaccio de salmó

Amanida de carpaccio de salmó

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure a la dieta per tal de menjar saludablement durant la setmana. No obstant això, a vegades ens veiem tancats en els mateixos tipus de peix, quan podem escollir-ne un munt!

En aquest curs s'aprenen les diferents maneres de preparar aquest aliment en fred per fer aperitius que agradin a tots els comensals. Tàrtars, cebiches i pintxos elaborats amb peix de temporada per tal de mantenir una alimentació sostenible. Si n'esteu farts, de menjar el mateix peix de sempre, o si voleu innovar a la cuina amb aquest producte tan típic del territori, no us podeu perdre aquest taller! 

PREU
19,89 + suplement per a ingredients 5 €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic Sagrada Família

Carrer de Provença, 480

08025 Barcelona (Barcelonès)

934 50 89 17

www.ccsagradafamilia.net

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: