Troba la teva recepta

Taller de bombons, tauletes i xocolatines veganes

Xocolata artesana

Xocolata artesana

És sabut que el cacau és l’aliment dels déus, no només pel seu sabor sinó també per les seves propietats. Els processos industrials pels quals passa el cacau, abans de ser a les prestatgeries de supermercats i botigues en múltiples formats, moltes vegades consisteix en un afegit de conservants, potenciadors de sabors, greixos animals, làctics... que minven les seves propietats originals i el converteixen en un aliment poc recomanable per la salut. Descobrireu quines opcions veganes podem fer servir per elaborar els vostres propis bombons, tauletes i xocolatines per continuar gaudint-ne de manera saludable, i sense utilitzar productes d’origen animal, del sabor de la xocolata. Aprendreu a fer diferents formats de xocolata i les tècniques bàsiques per poder-les fer a casa i sorprendre els vostres amb una proposta dolça espectacular. 

PREU
14,92 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Suplement per a ingredients: 5 euros

  • De 18.30 a 21.30 h

  • Plaça del Sortidor, 12 – 08004 Barcelona

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto