Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller de fideuada i arròs negre

Taller de fideuada i arròs negre

Taller de fideuada i arròs negre FOTO Thinkstock

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot en les zones de costa. A primera línia de mar, la fideuada i els arrossos són els plats per excel·lència a les terrasses dels restaurants. Si vols gaudir-ne a casa, aquest és un bon taller per aprendre a fer-los amb productes frescos i de proximitat. A càrrec d’Ana Bozzano, del portal ‘El peix al plat’. De 13 a 16 h.

PREU
14,92 + suplement per a ingredients de 6 €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: