Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller de risottos vegans

Risotto vegetarià amb tofu fregit

Risotto vegetarià amb tofu fregit

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant derivats làctics. En aquest taller aprendreu els secrets per aconseguir risottos ben cremosos utilitzant arròs integral, fruits secs i proteïnes vegetals. Deixareu totalment de banda els productes d’origen animal. Fareu un risotto de remolatxa, un de carabassa dolça i un de bolets variats, que us sorprendrà pels seus colors, sabors i textures.

PREU
14,92 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Suplement per a ingredients: 5 euros

  • De 18.30 a 21.30 h

  • Plaça del Sortidor, 12 – 08004 Barcelona

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: