Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Temps d'Uriços 2018

És temps d’assaborir les garoines (o uriços)

És temps d’assaborir les garoines (o uriços)

Pocs productes tenen noms tan diferents com els eriçons de mar. Depèn d’on siguem, en podem dir garota, garoina, olleta, cassoleta... Però, si som a Sant Feliu de Guíxols, n’hem de dir uriç, i precisament ara estan en plena campanya. Per això, tot el gener i el febrer podreu degustar plats amb aquest ingredient com a protagonista en 23 restaurants del municipi. Però la campanya Temps d’Uriços no es limita a la participació dels restaurants: cada any, un dels moments més esperats és l’Uriçada Popular, que enguany se celebra el dissabte 17 de febrer, als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació i programa d'activitats

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: