El Tros Food Vall del Corb és una iniciativa gastronòmica i turística que vol donar a conèixer els paisatges del riu Corb (entre Santa Coloma de Queralt i Bellpuig) a través dels productes agroalimentaris que s’hi elaboren. Aquesta iniciativa va néixer al maig del 2016 i constava d’una ruta circular d’uns 8,5 quilòmetres que va voler donar a conèixer els entorns de Vallfogona de Riucorb, Guimerà i l’Ametlla de Segarra.
Enguany, el 20 de maig, es repetirà la sortida, durant la qual els participants, a més de gaudir de la passejada, podran degustar, en diversos punts d’intendència repartits per tot l’itinerari, els diferents productes de la vall preparats per cuiners del territori i assaborir els olis, les cerveses i els vins que s’hi elaboren. Aquesta activitat permet apropar-se als aromes i sabors d’un territori força desconegut que té molt per oferir als visitants.
La iniciativa es preveu que tingui continuïtat per donar a conèixer el potencial turístic de la Vall. Aquesta acció la impulsa l’Associació de la Vall del Corb amb productors i restauradors de la zona, i té el suport de GUSTUM. Una gran manera de revitalitzar una zona rural força deprimida amb molts actius per desenvolupar.