Troba la teva recepta

V Vadefoodies

Imatge del VadeFoodies 2017

Imatge del VadeFoodies 2017 FOTO VadeFoodies

Els dies 14 i 15 de juny, la capital de l’Anoia celebra una nova edició —la cinquena— del Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies. Com és habitual en aquesta cita, que ja està totalment consolidada en el calendari gastronòmic de la ciutat, durant dues jornades se celebraran xerrades, sessions formatives i degustacions obertes a tothom per donar a conèixer les darreres tendències gastronòmiques d’arreu del món, amb la participació dels millors restaurants i xefs.

L'edició d'aquest any es centra en la cuina coreana, endintsant-se en la gastronomia del territori i en el coneixement de les seves tècniques més antigues, així com per donar a conèixer els plats estrella de la zona com el Bulgogi, el Bibimbap o el Kimchi. Tot plegat tindrà lloc al Museu de la Pell d’Igualada, al barri del Rec.

MÉS INFORMACIÓ

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia

Dr. Joan Mercader, s/n

Igualada (Anoia)

93 804 67 52

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto