Troba la teva recepta

V Vadefoodies

Imatge del VadeFoodies 2017

Imatge del VadeFoodies 2017 FOTO VadeFoodies

Els dies 14 i 15 de juny, la capital de l’Anoia celebra una nova edició —la cinquena— del Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies. Com és habitual en aquesta cita, que ja està totalment consolidada en el calendari gastronòmic de la ciutat, durant dues jornades se celebraran xerrades, sessions formatives i degustacions obertes a tothom per donar a conèixer les darreres tendències gastronòmiques d’arreu del món, amb la participació dels millors restaurants i xefs.

L'edició d'aquest any es centra en la cuina coreana, endintsant-se en la gastronomia del territori i en el coneixement de les seves tècniques més antigues, així com per donar a conèixer els plats estrella de la zona com el Bulgogi, el Bibimbap o el Kimchi. Tot plegat tindrà lloc al Museu de la Pell d’Igualada, al barri del Rec.

MÉS INFORMACIÓ

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia

Dr. Joan Mercader, s/n

Igualada (Anoia)

93 804 67 52

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto