Consells de cuina La Vanguardia

Verema nocturna a l'Enotast

Els participants podran veremar entre vinyes de bon matí

Els participants podran veremar entre vinyes de bon matí

El cicle Enotast acomiada l'estiu amb l'activitat "Verema Nocturna". Els participants es trobaran al celler de Can Magarola a les 5 h de la matinada i, abans de començar a veremar, mentre la lluna s’amaga i el sol surt, faran un mos i tastaran un vi per agafar forces i escalfar motors. Seguidament, s'anirà cap a una de les vinyes d'Alella per veremar amb la sortida del sol. En acabat, es portarà el raïm al celler perquè comenci el seu procés per a transformar-lo en vi i es tornarà al celler de Can Magarola per esmorzar.

Cada participant haurà de portar cistell, tisores o estris per tallar el raïm, frontal, gorra o barret i calçat còmode. L'activitat serà dinamitzada per la sommelier alellenca Eli Vidal.

L'Enotast és un cicle de trobades mensuals d'una hora per parlar i tastar els vins de la DO Alella. A cada sessió es tasten dos vins adients a cada època de l'any, que s'acompanyen amb els productes gastronòmics de temporada que més s'ajusten als vins. La primera dona sommelier de Catalunya, Rosa Vila, és l'encarregada de conduir i dinamitzar les trobades.

PREU
14 €

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament d'Alella | 93 555 46 50

Alella (Maresme)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto