El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava, una iniciativa impulsada pel Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna (GMP) i el Gremi de Peixaters de Catalunya (GPC). Les degustacions populars de musclos del Delta de l’Ebre i cava se celebraran els dies 22 i 23 de juny, amb motiu de la revetlla de Sant Joan, i el 27 i 28 de juny, per la de Sant Pere, i arribarà a set mercats de Barcelona.
Durant quatre dies i, de manera totalment gratuïta, s’oferirà més d’una tona de musclo del Delta de l’Ebre de primera qualitat i produït a zones Reserva de la Biosfera. Seran unes 9.000 racions del millor mol·lusc mediterrani, acompanyades d’una copa de cava brut de Segura Viudas. A més, la campanya estrena en aquesta edició Les Revetlletes, uns tallers infantils que se celebraran paral·lelament al tast popular dels Mercats del Ninot i la Llibertat, amb motiu de Sant Pere.
TAST DE SANT JOAN
Divendres, 22 de juny:
Mercat de Sant Antoni (Comte d’Urgell, 1)
Dissabte, 23 de juny:
Mercat del Carmel (Llobregós, 149)
Mercat de la Concepció (Aragó, 313)
TAST DE SANT PERE
Dimecres, 27 de juny;
Mercat del Ninot (Mallorca, 133)
Mercat de Sants (Sant Jordi, 6)
Dijous, 28 de juny
Mercat de la Llibertat (Pl. de la Llibertat 27)
Mercat de l’Abaceria (Travessera de Gràcia, 186)