Troba la teva recepta

Xerrada sobre la cultura del cacau i la xocolata amb tast

La xocolata es fa amb les llavors mòltes de l'arbre del cacau

La xocolata es fa amb les llavors mòltes de l'arbre del cacau

El cacau i la xocolata són sabors, textures, olors i també història, tecnologia, economia i natura. Fareu un tast de tots aquests elements per entendre i aprendre a gaudir plenament dels matisos culturals i sensorials que ens poden oferir el cacau i la xocolata. Degustareu  bombons i xocolatines guiats per Núria Ribera, experta xocolatera, i la historiadora Maria-Antònia Martí-Escayol, autora del llibre El plaer de la xocolata: la història i la cultura de la xocolata a Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ
  • Xerrada amb tast, a càrrec de Maria-Antònia Martí-Escayol i Núria Ribera.

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto