Troba la teva recepta

Xerrada sobre la cultura del cacau i la xocolata amb tast

La xocolata es fa amb les llavors mòltes de l'arbre del cacau

La xocolata es fa amb les llavors mòltes de l'arbre del cacau

El cacau i la xocolata són sabors, textures, olors i també història, tecnologia, economia i natura. Fareu un tast de tots aquests elements per entendre i aprendre a gaudir plenament dels matisos culturals i sensorials que ens poden oferir el cacau i la xocolata. Degustareu  bombons i xocolatines guiats per Núria Ribera, experta xocolatera, i la historiadora Maria-Antònia Martí-Escayol, autora del llibre El plaer de la xocolata: la història i la cultura de la xocolata a Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ
  • Xerrada amb tast, a càrrec de Maria-Antònia Martí-Escayol i Núria Ribera.

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto