Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XXIII Jornades de la Clova

Musclos i cloïsses

Musclos i cloïsses FOTO Thinkstock

Els restaurants de l’Estartit (Baix Empordà) dediquen el mes de juny a la cuina de la clova, és a dir, dels mol·luscs i els bivalves amb closca. Per això, ofereixen plats pensats per a l’ocasió amb productes frescos de la costa: un primer plat basat en una selecció d’espècies de clova (escopinyes, cloïsses, cargols de mar, musclos, etc.) i un segon plat amb el peix local com a protagonista.

MÉS INFORMACIÓ

www.visitestartit.com

Passeig Marítim

L'Estartit (Baix Empordà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: