Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé els enciams i eixugueu-los. Podeu fer servir una bossa d’enciams variats, que ja estan nets i secs. D’aquesta manera, us estalvieu un pas.
  2. Talleu el meló a dauets i poseu-los per sobre dels enciams
  3. Talleu el pernil ben menut i també afegiu-lo a l’amanida.
  4. Per acabar, piqueu les ametlles i escampeu-les.
  5. Amaniu-ho generosament amb oli i un pessiguet de sal (heu de pensar que el pernil ja té prou sal, així que no convé que us passeu). Si us agrada el vinagre, poseu-ne unes gotes.
  6. Acabeu-ho amb una fulleta de menta.

El consell

  • Aquesta amanida també us quedarà deliciosa si hi afegiu altres ingredients que us agradin. Hi podeu posar, per exemple, una miqueta de formatge, nous, grans de magrana, trossets de tomàquet... Podeu fer-la tan completa com us agradi!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

25 mai

Taller: passeig per les vinyes catalanes

Sou uns apassionats del vi i voleu iniciar-vos en el món enològic? Us proposem una activitat ideal per...

26 mai

Vi i formatge a l'Obrador de Xerigots

L’Obrador de Xerigots és un dels pocs espais d’afinament de formatges de Catalunya i organitza...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto