Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la xocolata a encenalls fins, amb un ganivet.
  2. En un bol, barregeu la llet condensada i l'extracte de vainilla.
  3. Prepareu un motlle rectangular folrant-lo amb film de cuina.
  4. Munteu la nata i afegiu-la, amb moviments circulars, a la barreja de llet condensada i vainilla.
  5. Afegiu-hi els encenalls de xocolata i aboqueu la barreja al motlle. Deixeu-ho al congelador un mínim de 24 h.
  6. Traieu el gelat del motlle, talleu-lo a rodanxes de 2 cm de gruix i, amb un cèrcol del mateix diàmetre que les galetes, talleu- ne discos. Col·loqueu-los entre dues galetes de xocolata.
  7. Deixeu els gelats preparats una estoneta més al congelador abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto