Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la xocolata a encenalls fins, amb un ganivet.
  2. En un bol, barregeu la llet condensada i l'extracte de vainilla.
  3. Prepareu un motlle rectangular folrant-lo amb film de cuina.
  4. Munteu la nata i afegiu-la, amb moviments circulars, a la barreja de llet condensada i vainilla.
  5. Afegiu-hi els encenalls de xocolata i aboqueu la barreja al motlle. Deixeu-ho al congelador un mínim de 24 h.
  6. Traieu el gelat del motlle, talleu-lo a rodanxes de 2 cm de gruix i, amb un cèrcol del mateix diàmetre que les galetes, talleu- ne discos. Col·loqueu-los entre dues galetes de xocolata.
  7. Deixeu els gelats preparats una estoneta més al congelador abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: