Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la xocolata a encenalls fins, amb un ganivet.
  2. En un bol, barregeu la llet condensada i l'extracte de vainilla.
  3. Prepareu un motlle rectangular folrant-lo amb film de cuina.
  4. Munteu la nata i afegiu-la, amb moviments circulars, a la barreja de llet condensada i vainilla.
  5. Afegiu-hi els encenalls de xocolata i aboqueu la barreja al motlle. Deixeu-ho al congelador un mínim de 24 h.
  6. Traieu el gelat del motlle, talleu-lo a rodanxes de 2 cm de gruix i, amb un cèrcol del mateix diàmetre que les galetes, talleu- ne discos. Col·loqueu-los entre dues galetes de xocolata.
  7. Deixeu els gelats preparats una estoneta més al congelador abans de servir-los.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: