Receptes

Sense
gluten

Macarons de préssec

Per Miquel Àngel Roque

Sense
gluten

La pera (DOP Pera de Lleida)

Per L'Estel de la Mercè (Lleida)

Sense
lactosa

Miniclotxa d'arengada i raïm amb el seu caputxino de tomàquet i oli d'oliva empeltre (DOP Oli de Terra Alta)

Per Rosa i Josep M. Vallespí - Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs - Terra Alta)

Menús

Consells de cuina

Agenda

18-22 jul

1r Concurs de Truita de Patates de l'Alt Poble-sec

Del 18 al 22 de juliol el barri de l'Alt Poble-sec de Barcelona celebra la festa major i, per primera vegada...

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou,...

22 jul

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

22 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia,...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto