Què cuinar La Vanguardia

Receptes

Els nostres menús

Notícies

25.GEN.2017

Ranking

Agenda

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir....

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una...

30-31 mar

Taller d'aperitiu italià

Els dijous 23 i 30 de març el Centre Cívic Sagrada Família acull un taller per als veritables...

31 mar

Cuina al Mercat

El divendres 31 de març al Mercat Municipal del Prat de Llobregat es realitza una mostra de cuina en viu...

Revista

Cuina núm. 192. Setembre 2016

Thai. Sabors d'Orient

Cuina núm. 187. Primavera Estiu 2016

Les millors receptes de primavera i estiu

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto