Què cuinar La Vanguardia

Receptes

Sense
lactosa

Xai 'a l'hortolana'

Per Dolorss i Caldo Aneto

Bacallà Lola (DOP Oli del Baix Ebre - Montsià)

Per Diego Arasa Restaurant Diego (Santa Bàrbara Montsià)

Sense
lactosa

Miniclotxa d'arengada i raïm amb el seu caputxino de tomàquet i oli d'oliva empeltre (DOP Oli de Terra Alta)

Per Rosa i Josep M. Vallespí Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs Terra Alta)

Vegetariana

Truita de múrgoles

Per Pepeta Rovira Llimós

Ràpida i senzilla

Fideuà

Per Chez Silvia i Caldo Aneto

Ràpida i senzilla

Escabetx de salmó

Per Food Photos / Cristina Rivarola

Ràpida i senzilla

Guacamole

Per Miquel Àngel Roque

10 minuts

Ràpida i senzilla

Smoothie green vital

Per Adriana Ortemberg

10 minuts

Menús

Consells de cuina

Notícies

Agenda

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

18-26 nov

Setmana de la Cuina Italiana al Món

Del 18 al 26 de novembre, el Consulat General d'Itàlia a Barcelona i l'Instituto Italiano di Cultura, amb...

04-26 nov

Tardor de Caça i Bolets 2017

Terrassa acull les XX Jornades Gastronòmiques i la XII Fira del Bolet. Fins al 26 de novembre, diversos...

Revista

Cuina núm. 205. 2017

Musclos, el marisc per a tothom!

Cuina núm. 202. 2017

Bols. Tot en un sol plat

Cuina núm. 197. 2017

12 idees per a un any bo i sa

Cuina núm. 190. 2016

A la graella

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto