Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les pomes sense pelar a làmines fines, com si fossin mitges llunes (hi podeu afegir un raig de suc de llimona perquè no s’oxidin).
  2. Talleu l’arrel del fonoll (la part blanca tendra) a làmines molt fines.
  3. Talleu els raves a làmines molt fines, al llarg, si són llargs, o a rodonetes, si són rodons.
  4. Mescleu el iogurt amb una cullerada de mostassa i un raig d’oli. Afegiu-hi una punta de sal.
  5. En un bol, poseu les pomes, els raves i el fonoll tallats i unes quantes nous, afegiu-hi la salsa de iogurt i mostassa i mescleu-ho.
  6. Poseu-ho als plats i afegiu-hi els crostonets de pa i unes làmines de parmesà fetes amb un pelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: