Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les creps: peleu les patates i talleu-les a trossos. Coeu-les en poca aigua salada fins que s'estovin. Escorreu-les i deixeu-les refredar. Tritureu-les amb el passapuré, barregeu-les amb la resta d'ingredients i condimenteu-ho. Deixeu-ho reposar 10 min.
  2. Per a la salsa: piqueu finament les herbes i barregeu-les amb la crema agra. Condimenteu-ho.
  3. Amb la massa de patates feu les creps i fregiu-les a foc mitjà amb mantega, daurant-les per cada costat, 2-3 min. Poseu les creps en una safata, tapeu-les i poseu-les al forn, a 50 ºC.
  4. Repartiu la crema agra amb herbes sobre els plats i damunt poseu-hi les creps i les flors de Tête de Moine AOP.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto