Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les creps: peleu les patates i talleu-les a trossos. Coeu-les en poca aigua salada fins que s'estovin. Escorreu-les i deixeu-les refredar. Tritureu-les amb el passapuré, barregeu-les amb la resta d'ingredients i condimenteu-ho. Deixeu-ho reposar 10 min.
  2. Per a la salsa: piqueu finament les herbes i barregeu-les amb la crema agra. Condimenteu-ho.
  3. Amb la massa de patates feu les creps i fregiu-les a foc mitjà amb mantega, daurant-les per cada costat, 2-3 min. Poseu les creps en una safata, tapeu-les i poseu-les al forn, a 50 ºC.
  4. Repartiu la crema agra amb herbes sobre els plats i damunt poseu-hi les creps i les flors de Tête de Moine AOP.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: