Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1.  
  2. Per a la galeta: barregeu en un bol la farina d'ametlla, la farina de civada, el sucre de coco i la canyella en pols. Afegiu la mel o el xarop d'atzavara i torneu-ho a barrejar. Desfeu la mantega i incorporeu-la a la barreja mentre ho bateu. Passeu la massa a un motlle amb forats de 24 cm, apte per a forn i pressioneu la massa per la base i els laterals fins que quedi una superfície uniforme. Ajudeu-vos amb un bol mesurador perquè quedi recte. A continuació, coeu-la a 160 ºC amb calor avall i ventilador durant 25-30 min. Després deixeu que la massa es refredi.
  3. Per al farciment: en un bol barregeu el mascarpone, el formatge fresc, el iogurt grec, la vainilla, el sucre de llustre i la mel o el xarop d’atzavara amb ajuda d'unes varetes, fins que us quedi una massa cremosa i ben combinada.
  4. Quan la galeta estigui freda, afegiu-hi el farciment a sobre i repartiu-la amb una espàtula. Refrigereu-la mínim 1h.
  5. Mentre el pastís és a la nevera, traieu les tiges dels maduixots i lamineu-los amb un ganivet o una mandolina.
  6. Traieu el pastís de la nevera i distribuïu els maduixots per la superfície, de la manera que més ens agradi. Podeu començar des de l'exterior i anar col·locant els trossos l'un al costat de l'altre.
  7. Decoreu el pastís amb mel, i poseu les ametlles laminades i la menta per sobre.
  8. Serviu-lo immediatament o deixeu-lo reposar a la nevera, tapat.
  9.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: