Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els calamarsons i salteu-los en una paella amb oli d’oliva juntament amb l’all i el julivert, picats. Quan estiguin gairebé cuits, retireu-los i reserveu-los.
  2. Poseu un raig d’oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba picada. Quan comenci a agafar color, afegiu-hi els tomàquets ratllats i el brandy, i coeu-ho tot plegat a foc mitjà fins que redueixi.
  3. Incorporeu-hi 250 ml de fumet de peix i, quan arrenqui el bull, coeu-ho 20 min a foc baix.
  4. Afegiu els calamarsons i les mongetes a la cassola, remeneu-ho bé i rectifiqueu-ho de sal abans se servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: