Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el formatge a talls fins. Escalfeu el forn a 190 ºC. Poseu les llesques de pa en una safata i per sobre col·loqueu-hi el formatge. Enforneu-ho, 10 min.
  2. Prepareu les cols de Brussel·les: talleu-les a trossos petits i salteu-les amb una mica d’oli, sal i pebre.
  3. Piqueu un grapat d’avellanes.
  4. Munteu les torrades: traieu-les del forn i afegiu-hi les cols saltades, la ratlladura de llimona, les avellanes i una mica de mel.
  5. Podeu fer servir porros en lloc de cols de Brussel·les o qualsevol altra verdura que us agradi. 

Mireu el vídeo de la recepta al perfil d'Instagram de @Myrtokalle

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: