Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el meló trossejat, la llet de coco, el suc i la pela ratllada de la llima i les herbes fresques en un bol i tritureu-ho amb la batedora. Salpebreu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  2. Per al crocant: poseu l’oli de coco en una paella i torreu-hi les espècies i el sèsam, a foc mitjà, remenant-ho bé.
  3. Afegiu-hi la fruita seca i mescleu-ho bé amb una cullera perquè s’integrin. Al cap d’uns minuts, retireu la paella del foc i deixeu-ho refredar. Piqueu la fruita seca.
  4. Serviu la sopa amb el crocant de fruita seca i unes llenques de coco torrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 272

SENSE COMPLICACIONS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jordi Asensio i Patricia Nieves

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto