Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa de cava: en una cassola, poseu-hi la mantega i feu-hi suar la ceba i la pastanaga a foc lent, fins que quedin ben cuites i toves.
  2. Afegiu-hi el cava i el sucre i feu-ho reduir a la meitat.
  3. Afegiu-hi la nata, salpebreu-ho i deixeu que es redueixi a foc lent.
  4. Traieu-ho del foc i afegiu-hi el marc de cava.
  5. Tritureu la salsa i coleu-la (si veieu que no és prou espessa, la podeu lligar amb una mica de midó).
  6. Per al llenguado: salpebreu els filets de llenguado, estireu-los i poseu una gamba al centre de cada filet. Enrotlleu-los per tal de formar les polpetes amb la gamba al mig, deixant la cua sense pelar a l’exterior. 
  7. Amb un escuradents, tanqueu els filets perquè no s’obrin durant la cocció.
  8. Poseu-los en una safata de forn amb una mica d’oli.
  9. Coeu les polpetes al forn uns 10 min, a 200 ºC.
  10. Emplateu 2 polpetes a cada plat i salseu-les amb la salsa de cava. Podeu acabar el llenguado amb una mica de pela de llima ratllada per sobre i uns brots tendres per refrescar el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto