Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa de cava: en una cassola, poseu-hi la mantega i feu-hi suar la ceba i la pastanaga a foc lent, fins que quedin ben cuites i toves.
  2. Afegiu-hi el cava i el sucre i feu-ho reduir a la meitat.
  3. Afegiu-hi la nata, salpebreu-ho i deixeu que es redueixi a foc lent.
  4. Traieu-ho del foc i afegiu-hi el marc de cava.
  5. Tritureu la salsa i coleu-la (si veieu que no és prou espessa, la podeu lligar amb una mica de midó).
  6. Per al llenguado: salpebreu els filets de llenguado, estireu-los i poseu una gamba al centre de cada filet. Enrotlleu-los per tal de formar les polpetes amb la gamba al mig, deixant la cua sense pelar a l’exterior. 
  7. Amb un escuradents, tanqueu els filets perquè no s’obrin durant la cocció.
  8. Poseu-los en una safata de forn amb una mica d’oli.
  9. Coeu les polpetes al forn uns 10 min, a 200 ºC.
  10. Emplateu 2 polpetes a cada plat i salseu-les amb la salsa de cava. Podeu acabar el llenguado amb una mica de pela de llima ratllada per sobre i uns brots tendres per refrescar el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: