Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la vinagreta: poseu tots els ingredients al got de la batedora, tritureu-ho i reserveu-ho.
  2. Per a l’amanida: en una paella amb un xic d’oli, coeu el pit de pollastre, amb una mica de sal, pebre i orenga, fins que sigui ben daurat i cuit per tot arreu. Retireu-lo del foc i deixeu-lo refredar. Talleu-lo a làmines de mig dit de gruix.
  3. Partiu la poma per la meitat, traieu-li el cor i, sense pelar-la, talleu-la a daus.
  4. A la base de cada pot de vidre, poseu les llenties amanides amb la vinagreta.
  5. A sobre, afegiu-hi els daus de poma i les tàperes, amanits també amb un xic de vinagreta.
  6. Incorporeu-hi les làmines de pollastre. Pel damunt, col·loqueu-hi el formatge i les ametlles, i acabeu-ho amb els canonges.
  7. Tapeu els pots i ja els teniu a punt!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto