Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pastanagues, renteu les altres verdures i talleu-les a bastons; descarteu les llavors del cogombre i dels pebrots.
  2. Cremeu les verdures lleugerament amb un bufador.
  3. Barregeu l'aigua amb la sal marina.
  4. Poseu les verdures en un pot esterilitzat i cobriu-les amb l'aigua salada. Tapeu-ho i conserveu-ho en un lloc fosc una setmana.
  5. Per a la salsa de gingebre: peleu el gingebre, piqueu-lo i poseu-lo en un got mesclador amb el vinagre, el sucre i un pessic de sal. Tritureu-ho uns segons i afegiu-hi l'oli a poc a poc mentre ho continueu triturant.
  6. Serviu les verdures adobades amb la salsa de gingebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 272

SENSE COMPLICACIONS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jordi Asensio i Patricia Nieves

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto