Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tallem el pit de gall dindi en quatre filets.
  2. Rentem i tallem les verdures a la juliana.
  3. Preescalfem el forn a 180 graus. Mentre agafa la temperatura, posem un paper de forn (o d'alumini) sobre una safata i hi col·loquem els filets de gall dindi i les verdures sobre un bon raig d'OOVE.
  4. Salpebrem els filets i les verdures pels dos costats.
  5. Hi afegim el romaní per sobre i ho reguem tot amb mel d'eucaliptus Alemany.
  6. Tapem els filets amb un altre paper de forn i segellem bé les vores. Ha de quedar com un paquetet.
  7. Ho fornegem 20 min i ja està a punt per servir-ho!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: