Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba tendra i l'all.
  2. Talleu la ceba a discos fins i l'all a làmines. 
  3. Talleu els tomàquets a quarts.
  4. Escalfeu una paella mitjana a foc mitjà-alt.
  5. Assequeu els calamars amb una mica de paper absorbent i presenteu-los sobre la paella.
  6. Afegiu-hi una mica d'oli d'oliva i deixeu-los que es daurin a foc viu 1 min per cada costat.
  7. Salpebreu-los i reserveu-los en un plat pla.
  8. Torneu a escalfar la paella i daureu-hi la ceba tendra, sense moure-la, uns segons.
  9. Afegiu-hi les làmines d'all, les ametlles picades i una mica d'oli.
  10. Quan les làmines d'all es daurin, afegiu-hi els grans de pebre verd.
  11. Espereu 5 s i afegiu-hi el tomàquet.
  12. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure no més d'1 min.
  13. Talleu els calamars a trossos més petits.
  14. Aparteu la paella del foc i afegiu-los-hi, amb el suc.
  15. Presenteu la focaccia oberta i torrada sobre un plat pla.
  16. Repartiu-hi el contingut de la paella i acabeu-ho amb julivert picat.


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: