Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mantega en un bol, al bany maria i foneu la xocolata. Retireu-ho del foc i afegiu-hi la farina de garrofa tamisada i els rovells dels ous (reserveu les clares). Integreu-ho bé.
  2. Munteu les clares amb el sucre fins que quedi textura de merenga. Amb una llengua, incorporeu-la a la barreja de xocolata.
  3. Ompliu el motlle ajudant-vos d’una cullera o d’una mànega pastissera, i coeu-lo al forn 20 min, a 200 ºC.  
  4. Per a la crema de cacau:  Poseu tots els ingredients en una processadora d’aliments i tritureu-los fins a obtenir la crema de la textura desitjada.
  5. Reitreu el pastís del forn i deixeu-lo refredar. Desmotlleu-lo i partiu-lo per la meitat. Unteu-lo amb la crema i torneu-lo a muntar.
  6. Decoreu el pastís amb les fruites del bosc i ja el podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto