Consells de cuina La Vanguardia
Actualitat

Agenda

Cerca el teu restaurant a Guiacat, la guia de restaurants de Catalunya
Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Fira de la Mel

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

III Fira de l'all tendre FirAll

21-25 feb

III Fira de l'all tendre FirAll

Amb l'objectiu de reivindicar-se com a capital de l'all tendre i d'impulsar l'economia local, Xàtiva organitza...

Temps d'Uriços 2018

01 gen - 28 feb

Temps d'Uriços 2018

Pocs productes tenen noms tan diferents com els eriçons de mar. Depèn d’on siguem, en podem...

XVIII La Part Alta somriu a la crisi

01-28 feb

XVIII La Part Alta somriu a la crisi

L'Associació de Restaurants de la Part Alta, en col·laboració amb l'Ajuntament i el Patronat Municipal...

V Jornades Gastronòmiques de la Galera

09 feb - 04 mar

V Jornades Gastronòmiques de la Galera

És la protagonista de molts plats, especialment d’arròs, a les Terres de l’Ebre, i per...

Jornades Gastronòmiques de l'Espigall 2018

19 feb - 04 mar

Jornades Gastronòmiques de l'Espigall 2018

L'espigall és una part de la col brotonera que apareix de gener a març, quan la col comença a florir....

XV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Carxofa

18 feb - 18 mar

XV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Carxofa

Del 18 de febrer al 18 de març, els restaurants d’Amposta i el Poblenou del Delta (Montsià) celebren...

Cuina de Quaresma a Sant Vicenç dels Horts 2018

17 feb - 24 mar

Cuina de Quaresma a Sant Vicenç dels Horts 2018

Des del 2015, com a preludi de la Setmana Santa, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat)...

La Cuina del Peixopalo 2018

14 feb - 30 mar

La Cuina del Peixopalo 2018

El peixopalo (bacallà sec) és un aliment que va ser introduït a Catalunya a través del port...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto