Què cuinar La Vanguardia

​Qui som

redaccioCUINA

Contacta amb nosaltres

Redacció

Si desitges posar-te en contacte amb la redacció de Cuina.cat envia un e-mail a redaccio@cuina.cat

 

Atenció al client i subscripcions

Si desitges contactar amb el departament de subscripcions, envia un e-mail a sapiens@sapienspublicacions.cat

 

Publicitat

Si desitges contactar amb el departament comercial, envia un e-mail a publicitat@sapienspublicacions.cat

 

 

Coneix-nos

Redacció

Editor: Gerard Birbe

Director: Josep Sucarrats

Directora d'art: Natalia Mazzarella

Cap de redacció: Carme Melià

Redactor: Ferran Caldés

Assessor culinari: David Caballero

Correcció de textos: Elisabet Kamal (revista) / Quim Sierra (web)

 

Comercial

Responsable de gastronomia i restauració: Esther Vergés

Responsable de turisme i patrimoni: Montse Angulo

Coordinació de publicitat: Ester Rius

Disseny i coordinació gràfica: Joan Aguiló

 

Edita​


Director general: Jordi Creus

Director de desenvolupament del negoci i operacions: Antonio Medina

Responsable de subscripcions i distribució: Marta Serra

Director de desenvolupament i nous projectes: Pere Romanillos

'Controller' financera: Berta Ruiz

Cap de mitjans digitals: Caterina Úbeda

 

 

Disseny web: R2

Sistemes: Mad Systems

Desenvolupament: BAB

 

 

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto