Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 plats per menjar pèsols

En cremes, en amanides, en guisats o en postres! Els pèsols es poden preparar per a qualsevol tipus de plat, aprofiteu-los per fer aquestes receptes!

CUINA.CAT

06/03/2024
01 'Migas' amb papada, botifarra i pèsols

'Migas' amb papada, botifarra i pèsols AJJ Estudi

'Migas' amb papada, botifarra i pèsols

Amb aquest plat, us recordem que els pèsols combinen molt bé en tota classe de receptes. Per això us animem a preparar un plat de 'migas' amb els pèsols com a un dels ingredients principals. És molt fàcil de fer i el resultat sorprèn, cuineu-ho!

Llegiu la recepta completa

02 Pèsols amb calamars

Pèsols amb calamars

Pèsols amb calamars

Els pèsols queden de meravella amb el peix i els mol·luscs! Per aquesta raó, us animem a fer un plat que, a més de ser ràpid de fer, aprofita els beneficis de la verdura i el calamar. Típic, ràpid i saludable, què més necessites?

Llegiu la recepta completa

03 Tabule amb pèsols i broquetes de pollastre marinat / Cristina Rivarola

Tabule amb pèsols i broquetes de pollastre marinat / Cristina Rivarola Food Photos / Cristina Rivarola

Tabule amb pèsols i broquetes de pollastre marinat

Per tal d'apropar la cuina oriental a la vostra casa, podeu aprofitar l'època dels pèsols per preparar aquest exòtic tabule. És una forma ben diferent i deliciosa de menjar pèsols, perquè a vegades no venen de gust els plats de tota la vida i sempre es pot innovar a la cuina.

Llegiu la recepta completa

04 Guisat de sípia amb pèsols i cloïsses

Guisat de sípia amb pèsols i cloïsses

Guisat de sípia amb cloïsses i pèsols

Els pèsols són un dels ingredients més freqüents per preparar un guisat dels de sempre. Aquí us proposem, una altra vegada, combinar els mol·luscs amb aquesta verdura, però d'una manera que ni els nens petits en resistiran a menjar-ne dos plats!

Llegiu la recepta completa

05 'After eight' amb pèsols

'After eight' amb pèsols Becky Lawton

'After eight' amb pèsols

Com hem esmentat abans, els pèsols es poden fer servir a unes postres tan elegants com uns 'after eight'. La suavitat del seu sabor es fusiona amb la frescura de la menta i l'amargura de la xocolata negra, donant un nou regust que canvia completament la recepta original.

Llegiu la recepta completa

06 Tàrtar de maduixes del Maresme i pèsols

Tàrtar de maduixes del Maresme i pèsols AJJ Estudi

Tàrtar de maduixes del Maresme i pèsols

Com no podia ser d'altra manera, els pèsols també es poden combinar amb fruites tan dolces com les maduixes. Si us en sobren pèsols o voleu aprofitar del tot la seva temporada, no podeu deixar escapar l'oportunitat de fer aquest tàrtar i degustar tots els sabors dels pèsols als diferents plats.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: