Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu els pits de pollastre a daus de mida broqueta (grossos).
  2. Barregeu el suc de taronja amb l’anet, poseu-ho en un bol i incorporeu-hi el pollastre. Deixeu que marini un mínim de 2 h.
  3. En un pot, poseu l’aigua, sal i l’oli a bullir. Retireu-ho del foc i afegiu-hi el cuscús. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar 5 min. Remeneu-ho amb una forquilla, i deixeu-ho refredar.
  4. Coeu els pèsols, escorreu-los i deixeu-los refredar.
  5. Retireu la part dura dels espàrrecs verds i talleu-los a trossets. Salteu-los en una paella amb una mica d’oli, 3 min. Deixeu-los refredar.
  6. Peleu les dues taronges a sang (sense la part blanca) i talleu-les a grills. Trossegeu-los en tres trossos cadascun.
  7. Piqueu la ceba a trossets.
  8. Renteu i assequeu el julivert, i piqueu-lo molt finament.
  9. Quan el cuscús estigui fred, afegiu-hi els pèsols, els espàrrecs, les taronges, la ceba i el julivert. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi una mica d’oli.
  10. Assequeu els trossos de pollastre del marinat, punxeu-los en quatre broquetes i coeu-los en una paella amb una mica d’oli.
  11. Serviu l’amanida amb una broqueta per comensal.
  12. Si voleu aconseguir més sabor, reduïu el suc del marinat a la paella on heu fet les croquetes i afegiu-ne a cada una.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: