Preparació
- Trossegeu els pits de pollastre a daus de mida broqueta (grossos).
- Barregeu el suc de taronja amb l’anet, poseu-ho en un bol i incorporeu-hi el pollastre. Deixeu que marini un mínim de 2 h.
- En un pot, poseu l’aigua, sal i l’oli a bullir. Retireu-ho del foc i afegiu-hi el cuscús. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar 5 min. Remeneu-ho amb una forquilla, i deixeu-ho refredar.
- Coeu els pèsols, escorreu-los i deixeu-los refredar.
- Retireu la part dura dels espàrrecs verds i talleu-los a trossets. Salteu-los en una paella amb una mica d’oli, 3 min. Deixeu-los refredar.
- Peleu les dues taronges a sang (sense la part blanca) i talleu-les a grills. Trossegeu-los en tres trossos cadascun.
- Piqueu la ceba a trossets.
- Renteu i assequeu el julivert, i piqueu-lo molt finament.
- Quan el cuscús estigui fred, afegiu-hi els pèsols, els espàrrecs, les taronges, la ceba i el julivert. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi una mica d’oli.
- Assequeu els trossos de pollastre del marinat, punxeu-los en quatre broquetes i coeu-los en una paella amb una mica d’oli.
- Serviu l’amanida amb una broqueta per comensal.
- Si voleu aconseguir més sabor, reduïu el suc del marinat a la paella on heu fet les croquetes i afegiu-ne a cada una.