Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’esfera de xocolata: foneu la xocolata trossejada al microones i remeneu-la.
  2. Ompliu les esferes del motlle de silicona amb la xocolata.
  3. Traieu l’excés de xocolata restant girant el motlle, de manera que quedi una capa fina a l’interior del motlle. Congeleu-lo.
  4. Per a la crema de menta: barregeu tots els ingredients en fred, menys l’oli essencial i el xarop de menta.
  5. Poseu-ho a coure a foc lent fins que espesseixi, per obtenir una crema amb una textura brillant i cremosa.
  6. Afegiu-hi l’oli Pranarôm de menta piperita amb el xarop de menta i ompliu-ne una mànega pastissera de plàstic. Reserveu-ho a la nevera.
  7. Per a la galeta: en un bol, barregeu la mantega amb el rovell, afegiu-hi la farina, el sucre i el cacau en pols.
  8. Estireu-ho sobre un paper de forn o una làmina de silicona i feu-ho coure al forn, a 180 ºC, 5 min. Deixeu-ho refredar i trenqueu-ho per formar la sorra negra.
  9. Per als pèsols: poseu l’aigua, el sucre, la menta i el gingebre a coure uns minuts, afegiu-hi els pèsols i deixeu-los uns 10 min, fins que estiguin confitats.
  10. Deixeu-los refredar.

MUNTATGE

  1. Desemmotlleu del motlle de silicona la semiesfera de xocolata del congelador, poseu-hi a sobre la galeta de cacau i ompliu-ho de crema de menta.
  2. Acabeu-ho amb el full de menta fresca, els pèsols confitats i el peta-zeta.
  3. Formeu una boleta de gelat d’After Eight i poseu-la al costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto