Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’esfera de xocolata: foneu la xocolata trossejada al microones i remeneu-la.
  2. Ompliu les esferes del motlle de silicona amb la xocolata.
  3. Traieu l’excés de xocolata restant girant el motlle, de manera que quedi una capa fina a l’interior del motlle. Congeleu-lo.
  4. Per a la crema de menta: barregeu tots els ingredients en fred, menys l’oli essencial i el xarop de menta.
  5. Poseu-ho a coure a foc lent fins que espesseixi, per obtenir una crema amb una textura brillant i cremosa.
  6. Afegiu-hi l’oli Pranarôm de menta piperita amb el xarop de menta i ompliu-ne una mànega pastissera de plàstic. Reserveu-ho a la nevera.
  7. Per a la galeta: en un bol, barregeu la mantega amb el rovell, afegiu-hi la farina, el sucre i el cacau en pols.
  8. Estireu-ho sobre un paper de forn o una làmina de silicona i feu-ho coure al forn, a 180 ºC, 5 min. Deixeu-ho refredar i trenqueu-ho per formar la sorra negra.
  9. Per als pèsols: poseu l’aigua, el sucre, la menta i el gingebre a coure uns minuts, afegiu-hi els pèsols i deixeu-los uns 10 min, fins que estiguin confitats.
  10. Deixeu-los refredar.

MUNTATGE

  1. Desemmotlleu del motlle de silicona la semiesfera de xocolata del congelador, poseu-hi a sobre la galeta de cacau i ompliu-ho de crema de menta.
  2. Acabeu-ho amb el full de menta fresca, els pèsols confitats i el peta-zeta.
  3. Formeu una boleta de gelat d’After Eight i poseu-la al costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto