Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’esfera de xocolata: foneu la xocolata trossejada al microones i remeneu-la.
  2. Ompliu les esferes del motlle de silicona amb la xocolata.
  3. Traieu l’excés de xocolata restant girant el motlle, de manera que quedi una capa fina a l’interior del motlle. Congeleu-lo.
  4. Per a la crema de menta: barregeu tots els ingredients en fred, menys l’oli essencial i el xarop de menta.
  5. Poseu-ho a coure a foc lent fins que espesseixi, per obtenir una crema amb una textura brillant i cremosa.
  6. Afegiu-hi l’oli Pranarôm de menta piperita amb el xarop de menta i ompliu-ne una mànega pastissera de plàstic. Reserveu-ho a la nevera.
  7. Per a la galeta: en un bol, barregeu la mantega amb el rovell, afegiu-hi la farina, el sucre i el cacau en pols.
  8. Estireu-ho sobre un paper de forn o una làmina de silicona i feu-ho coure al forn, a 180 ºC, 5 min. Deixeu-ho refredar i trenqueu-ho per formar la sorra negra.
  9. Per als pèsols: poseu l’aigua, el sucre, la menta i el gingebre a coure uns minuts, afegiu-hi els pèsols i deixeu-los uns 10 min, fins que estiguin confitats.
  10. Deixeu-los refredar.

MUNTATGE

  1. Desemmotlleu del motlle de silicona la semiesfera de xocolata del congelador, poseu-hi a sobre la galeta de cacau i ompliu-ho de crema de menta.
  2. Acabeu-ho amb el full de menta fresca, els pèsols confitats i el peta-zeta.
  3. Formeu una boleta de gelat d’After Eight i poseu-la al costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto