Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les maduixes, talleu-les a quarts i poseu-les en un bol amb el sucre, el suc de mitja llimona i el sorbet d’anís; reserveu-ho a la nevera 2 h.
  2. Coleu el suc de les maduixes i poseu-lo en una cassola a reduir, fins que agafi una textura més espessa. Aparteu-lo del foc i deixeu-lo refredar a temperatura ambient.
  3. Tritureu els carquinyolis amb un túrmix fins que en quedi pols.
  4. Netegeu les fulles de menta i talleu-ne dues a la juliana ben fina.
  5. Trieu els pèsols més madurs i poseu-los en un bol, afegiu-hi les maduixes, les gotes de xocolata, la juliana de menta, la pols de carquinyolis i acabeu-ho de lligar amb el suc reduït.
  6. Serviu-ho en un got de postres i acabeu-ho amb les fulles de menta senceres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto