Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu la sípia a tires molt fines, com si fossin tallarines.
  2. Piqueu l’escalunya, l’all i el julivert. Amb l’ajut d’un adult, ofegueu-los en una paella amb un raig d’oli, a foc lent.
  3. Afegiu-hi el pebre vermell i el tomàquet ratllat. Coeu-ho uns 10 min.
  4. Quan estigui ben sofregit, afegiu-hi les cloïsses, els pèsols i el vi, i tapeu-ho.
  5. Quan les cloïsses s’obrin, afegiu-hi les tallarines de sípia. Salteu-ho ràpidament, uns segons, només perquè la sípia es cogui lleugerament però no es torni gomosa. No ho saleu perquè la sípia ja és molt salada.
  6. Acabeu el guisat afegint-hi julivert picat i una mica de pebre vermell, i serviu-ho immediatament.

El consell

Si no trobeu sípia, la podeu canviar per calamar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto