Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les peres i talleu-les per la meitat.
  2. Retireu-ne la part central amb l'ajuda d'una cullereta, deixant-hi un forat.
  3. Poseu les peres en una safata de forn i, al fons, un parell de cullerades d'aigua perquè hi hagi humitat.
  4. Enforneu-les a 180 ºC, 10 min (el temps exacte dependrà de la mida de les peres).
  5. Mentrestant, talleu el formatge Petit Neu a quadradets i reserveu-lo.
  6. Traieu les peres del forn i prepareu el farciment amb una mica de formatge, melmelada de figues, més formatge i nous trossejades per sobre.
  7. Acabeu-ho de cuinar al forn, 5-6 min, fins que el formatge es fongui.
  8. Retireu-ho i acompanyeu-ho amb farigola i magrana a l'hora de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto