Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les peres i talleu-les per la meitat.
  2. Retireu-ne la part central amb l'ajuda d'una cullereta, deixant-hi un forat.
  3. Poseu les peres en una safata de forn i, al fons, un parell de cullerades d'aigua perquè hi hagi humitat.
  4. Enforneu-les a 180 ºC, 10 min (el temps exacte dependrà de la mida de les peres).
  5. Mentrestant, talleu el formatge Petit Neu a quadradets i reserveu-lo.
  6. Traieu les peres del forn i prepareu el farciment amb una mica de formatge, melmelada de figues, més formatge i nous trossejades per sobre.
  7. Acabeu-ho de cuinar al forn, 5-6 min, fins que el formatge es fongui.
  8. Retireu-ho i acompanyeu-ho amb farigola i magrana a l'hora de servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: