Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el calamar i reserveu-ne la tinta, renteu-lo i assequeu-lo. Obriu el cos del calamar i talleu-lo per la meitat, a l'ample, perquè quedi més fi. Talleu-lo a tires fines. Salpebreu-ho.
  2. Bateu dos ous.
  3. Aneu enfarinant el calamar per tandes, passeu-lo per l'ou batut i després arrebosseu-lo amb panko. Fregiu-lo amb oli abundant, escorreu-lo i poseu-lo sobre paper absorbent.
  4. Per a la maionesa: poseu un cassó al foc i aboqueu-hi la tinta de calamar reservada. Deixeu que arrenqui el bull i remeneu-ho dos minuts. Deixeu-la refredar.
  5. Poseu l'ou en un got mesclador amb unes gotes de llima, mig gra d'all, sal, pebre i una mica d'oli; tritureu-ho amb una batedora fins que la maionesa s'espesseixi. Afegiu-hi la tinta reservada i barregeu-ho.
  6. Serviu els calamars amb la maionesa de tinta i uns trossets de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto