Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les fulles d’alfàbrega i eixugueu-les amb paper de cuina. 
  2. En una paella amb un raig d’oli d’oliva, daureu els pinyons.
  3. Coeu la pasta amb aigua abundant i sal fins que estigui grenyal. Escorreu-la i poseu-la en un bol.
  4. Poseu-hi les fulles d’alfàbrega picades, els pinyons i el parmesà, ratllat o a llesques. Rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi la mescla de pebres molta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: