Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els calamarsons i salteu-los en una cassola amb l’oli d’oliva juntament amb l’all i el julivert, picats. Quan estiguin torradets, retireu-los i reserveu-los.
  2. En la mateixa cassola, daureu els rovellons de botó uns 4-5 minuts a fi que agafin una mica de color. Retireu-los i reserveu-los.
  3. En la mateixa cassola, sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana amb una mica més d’oli. Quan comenci a agafar color afegiu el conyac, deixeu-lo evaporar.
  4. Afegiu els bolets i els calamarsons que teníeu reservats, aboqueu el fumet de peix i, quan arrenqui el bull, coeu-ho 8-10 min a foc baix.
  5. Afegiu les mongetes a la cassola, remeneu-ho bé, doneu-li un parell de voltes i rectifiqueu-ho de sal abans se servir-ho. Podeu acabar-ho amb una mica més de julivert picat pel damunt abans de servir-ho

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: