Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els calamarsons i salteu-los en una cassola amb l’oli d’oliva juntament amb l’all i el julivert, picats. Quan estiguin torradets, retireu-los i reserveu-los.
  2. En la mateixa cassola, daureu els rovellons de botó uns 4-5 minuts a fi que agafin una mica de color. Retireu-los i reserveu-los.
  3. En la mateixa cassola, sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana amb una mica més d’oli. Quan comenci a agafar color afegiu el conyac, deixeu-lo evaporar.
  4. Afegiu els bolets i els calamarsons que teníeu reservats, aboqueu el fumet de peix i, quan arrenqui el bull, coeu-ho 8-10 min a foc baix.
  5. Afegiu les mongetes a la cassola, remeneu-ho bé, doneu-li un parell de voltes i rectifiqueu-ho de sal abans se servir-ho. Podeu acabar-ho amb una mica més de julivert picat pel damunt abans de servir-ho

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: