Preparació
- Netegeu els calamarsons i salteu-los en una cassola amb l’oli d’oliva juntament amb l’all i el julivert, picats. Quan estiguin torradets, retireu-los i reserveu-los.
- En la mateixa cassola, daureu els rovellons de botó uns 4-5 minuts a fi que agafin una mica de color. Retireu-los i reserveu-los.
- En la mateixa cassola, sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana amb una mica més d’oli. Quan comenci a agafar color afegiu el conyac, deixeu-lo evaporar.
- Afegiu els bolets i els calamarsons que teníeu reservats, aboqueu el fumet de peix i, quan arrenqui el bull, coeu-ho 8-10 min a foc baix.
- Afegiu les mongetes a la cassola, remeneu-ho bé, doneu-li un parell de voltes i rectifiqueu-ho de sal abans se servir-ho. Podeu acabar-ho amb una mica més de julivert picat pel damunt abans de servir-ho