Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els calamarsons i salteu-los en una cassola amb l’oli d’oliva juntament amb l’all i el julivert, picats. Quan estiguin torradets, retireu-los i reserveu-los.
  2. En la mateixa cassola, daureu els rovellons de botó uns 4-5 minuts a fi que agafin una mica de color. Retireu-los i reserveu-los.
  3. En la mateixa cassola, sofregiu-hi la ceba tallada a la juliana amb una mica més d’oli. Quan comenci a agafar color afegiu el conyac, deixeu-lo evaporar.
  4. Afegiu els bolets i els calamarsons que teníeu reservats, aboqueu el fumet de peix i, quan arrenqui el bull, coeu-ho 8-10 min a foc baix.
  5. Afegiu les mongetes a la cassola, remeneu-ho bé, doneu-li un parell de voltes i rectifiqueu-ho de sal abans se servir-ho. Podeu acabar-ho amb una mica més de julivert picat pel damunt abans de servir-ho

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto