Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els peus, la careta i la papada en aigua amb gel uns 10 min, perquè deixin anar tota la sang. Blanquegeu-los amb aigua amb sal bullent, 5 min.
  2. Un cop nets, coeu-los amb aigua, sal i pebre negre: primer els peus, a continuació l'orella i finalment la papada; us trigarà aproximadament 1 h 30 min o 2 h ben bones. Guardeu l'aigua de la cocció i esmicoleu els peus, talleu la careta a trossets i la papada a dauets. Reserveu-ho.
  3. Per al sofregit: comenceu el sofregit dins la cocota amb oli, all, gingebre, Caiena, pebre en gra, escalunya, ceba dolça, porro i tomàquet, tot ben picat a dauets. Afegiu-hi una mica de sal i comí, i coeu-ho uns minuts, fins que quedi ben cuit. Incorporeu-hi la tripa, tallada a daus, i una mica de l'aigua de la cocció anterior.
  4. Per al bacallà: poseu la carn reservada dins la cocota, amb una mica més d'aigua de cocció i una picada, feta amb les tàperes, les anxoves, les olives negres i la polpa de nyora.
  5. Afegiu el bacallà tallat a trossos per sobre del guisat i coeu-ho 4 min més.


 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: