Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu totes les hortalisses de la mateixa mida.
  2. Poseu les galeres i els escamarlans en una olla a foc fort amb un raig d’oli i sofregiu-ho 4 min.
  3. Exceptuant el tomàquet, el fonoll i el julivert, afegiu les verdures a l’olla i coeu-les fins que es daurin.
  4. Incorporeu-hi el tomàquet i una cullerada de concentrat de tomàquet. Remeneu-ho i afegiu-hi el peix de roca, el cap de rap, el julivert i el fonoll.
  5. Deixeu-ho coure tot plegat i aboqueu-hi l’aigua natural. Porteu-ho a ebullició i coeu-ho 25 min, destapat. Deixeu-ho reposar 20 min més.
  6. Coleu el fumet i aixafeu els ingredients amb un colador xinès. Passeu-ho per un colador fi, aboqueu-ho en una olla, feu que torni a arrencar el bull i guardeu-ho.

Podeu fer servir aquest fumet per preparar arrossos i fideuades, com la recepta de llagosta amb arròs melós i el seu coral que trobareu a la pàgina 63 del CUINA 261 (Juliol - Agost 2022).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto