Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu totes les hortalisses de la mateixa mida.
  2. Poseu les galeres i els escamarlans en una olla a foc fort amb un raig d’oli i sofregiu-ho 4 min.
  3. Exceptuant el tomàquet, el fonoll i el julivert, afegiu les verdures a l’olla i coeu-les fins que es daurin.
  4. Incorporeu-hi el tomàquet i una cullerada de concentrat de tomàquet. Remeneu-ho i afegiu-hi el peix de roca, el cap de rap, el julivert i el fonoll.
  5. Deixeu-ho coure tot plegat i aboqueu-hi l’aigua natural. Porteu-ho a ebullició i coeu-ho 25 min, destapat. Deixeu-ho reposar 20 min més.
  6. Coleu el fumet i aixafeu els ingredients amb un colador xinès. Passeu-ho per un colador fi, aboqueu-ho en una olla, feu que torni a arrencar el bull i guardeu-ho.

Podeu fer servir aquest fumet per preparar arrossos i fideuades, com la recepta de llagosta amb arròs melós i el seu coral que trobareu a la pàgina 63 del CUINA 261 (Juliol - Agost 2022).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: