Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les mores amb aigua i poseu-les a la cassola amb el sucre i el suc de la llimona. Tapeu-ho i deixeu-ho macerar a la nevera fins l’endemà.
  2. Poseu la cassola on teniu les mores a foc fort i remeneu-ho bé, fins que el sucre s’hagi desfet.
  3. Abaixeu una mica el foc i, quan comenci a bullir, aneu retirant l’escuma que es forma, per assegurar-vos que la melmelada no es farà malbé després d’envasar-la.
  4. Quan hagin passat 15 min de cocció, retireu les mores amb compte i reserveu-les en un bol. Deixeu bullir el suc sol, sense les mores, fins que s’espesseixi (10 min, com a màxim).
  5. Mentrestant, tritureu les mores amb la batedora i afegiu el puré resultant a la cassola amb el suc espessit. Remeneu-ho bé, fins que quedi tot ben integrat. Si la melmelada no us ha quedat gaire espessa, podeu afegir-hi una mica més de sucre (1/2 got) mesclat amb el garrofí.
  6. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar una estona. Prepareu els pots i les tapes (prèviament rentats al rentaplats) per esterilitzar-los, i ompliu-los. Tapeu-los i poseu-los en una olla amb aigua bullent, 20 min, per fer el buit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: